• Am creat Laneria pentru a oferi femeilor articole vestimentare unice, realizate cu grijă și atenție, din fire de cea mai bună calitate. Ne concentrăm pe a oferi produse confortabile care să îmbine eleganța clasică cu inovația contemporană și care să inspire libertate, creativitate și încredere în sine.


  Realizate în număr limitat, fiecare piesă din colecție are o notă personală, provoacă emoție și inspiră bucurie.


  Ne încurajăm clientele să-și exprime liber individualitatea, fiecare produs Laneria fiind creat pentru a permite femeilor să-și afirme stilul unic.

 • Parcurgem în mod responsabil întregul proces de producție, implicându-ne activ în toate etapele. Acest lucru ne ajută să oferim clienților noștri o experiență memorabilă și să ne asigurăm că produsele sunt create cu grijă și atenție la detalii. Fiecare articol Laneria este produs în serie limitată, eliminand supraproducția și adăugând un nivel suplimentar de unicitate și valoare.

  Prin creațiile noastre autentice și de înaltă calitate, vrem ca brandul nostru să inspiră bucurie, încredere și emoții pozitive.
  Suntem dedicați protejării mediului înconjurător, de aceea folosim cu responsabilitate materiale sustenabile contribuind la crearea unui viitor mai verde.

HOW WE LIVE THE WOOL

Cu drag și pasiune, producem articole tricotate de peste 18 ani. În această frumoasă călătorie, am avut privilegiul să învățăm multe dintre secretele firelor și materialelor cu care lucrăm zi de zic. Am descoperit moduri magice prin care să putem crea produse ce transmit emoție și aduc bucurie clientelor noastre.

18+
Ani de activitate
40+
Ani de experiență în domeniu
20K+
Produse tricotate cu pasiune
1 de 3
 • Livrare Gratuită

  La comenzile de peste 700 RON

 • Plată Securizată

  Plătești în siguranță cu orice tip de card

 • Sustenabilitate

  Tricotaje din fire 100% naturale

Wonderwool Products

1 de 12